Kids Kickboksen

Kids Kickboksen is dé training voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud.

De les waar spelenderwijs kennis wordt gemaakt met de leuke sport die kickboksen is!

Schrijf hier uw zoon of dochter in voor een gratis proefles! Is uw zoon of dochter 4 jaar? Dan is hij/zij ook welkom voor een proefles. Aan de hand daarvan beslist te trainer of het wel of niet te vroeg is om deel te nemen aan de les

Jeugd Kickboksen

Deze groep is onderverdeeld in een recreantengroep en een wedstrijdgroep

De training “kickboksen voor kinderen” is uiteraard aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Harold: “ Discipline is belangrijk bij kickboksen, daar besteden we vanzelfsprekend zeker aandacht aan. Kinderen kun je niet een uur lang uitsluitend laten kickboksen, daarom stoppen we veel spelelementen in onze training. Het leuke is dat je soms al op jonge leeftijd talent bij sommige kinderen ziet. Daar proberen we dan ook op in te haken. Soms laten we deze jonge talentjes dan meetrainen met de iets oudere groep om ze zo naar een hoger niveau te kunnen brengen.”

De jeugdgroep wordt begeleid door (jeugd)trainer Harold Deekman.

Jeugd Fitboksen

Deze les is speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 14 jaar. De les bestaat voornamelijk uit bokszak training en er wordt niet gespard. De lessen worden verzorgd door Yashemine en Hamza, twee talentvolle vechters uit onze eigen kweekschool, die meerdere titels op hun naam hebben staan.  Heb je interesse of ken je iemand anders die dit leuk vindt?  Meld je dan aan voor een proefles.

Recreanten

De groep recreanten bestaat zowel uit beginnende als gevorderde kickboksers. Jong, oud, dames en heren.

Bij kickboksen voor recreanten wordt gevarieerd getraind. Wekelijks wordt er gewerkt aan technieken, (spier)conditie en/of sparren. Er wordt rekening gehouden met de capaciteiten van iedere individu en in principe uitsluitend op lichaam gespard. De groep recreanten loopt uiteen van beginnende tot gevorderde, van jong tot oud en van dames tot heren kickboksers.

Wil je graag leren kickboksen? Of heb je al enkele jaren ervaring maar heb je niet de behoefte om met de wedstrijdgroep mee te trainen?

30+

In deze groep staat het plezier voorop. De trainingen zijn voor zowel de beginnende als de meer gevorderde kickboksers

Deze groep is bedoeld voor iedereen van 30 jaar en ouder die wil kickboksen om fit te blijven. Alle aspecten van het kickboksen zoals techniek, kracht en (spier)conditie komen aan de orde. De lessen staan onder leiding van Benito Caupain en Treffel Veerkamp. Ben je 30+ en heb je altijd al willen kickboksen? Of heb je in het verleden aan kickboksen gedaan en wil je de draad weer oppakken? Kom dan langs en draai een gratis proefles mee!

Fitboksen

Fitboksen is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die graag fit willen worden of blijven.

Deze training is een work out voor het hele lichaam. De lessen bestaan vooral uit kickboksen op de bokszak of op het trapkussen. “De zak slaat niet terug” en zal je daarom in een kort tijdsbestek resultaten zien qua (spier)conditie, kracht en uithoudingsvermogen. In één uur trainen komen alle spiergroepen aan bod. Door het krachts- en intervalaspect bereikt het lichaam snel een hele hoge vetverbranding. De training is geschikt voor een ieder; mannen en vrouwen, jong en oud! Tijdens de work out wordt met gerichte oefeningen gewerkt zodat het resultaat optimaal is. Je wordt weerbaarder en je zelfvertrouwen zal toenemen.

Fight Fitness

Fight Fitness is een training voor zowel mannen als vrouwen die fit willen worden of blijven.

Wil je je conditie verbeteren, enkele kilo’s eraf, een strakker figuur of heb je gewoon zin om een uur hard te trainen? Dan is de les Fight Fitness zeker wat voor jou. Tijdens deze training ligt de nadruk op kracht en (spier)conditie. Figuurverbetering en vetverbranding zijn belangrijke onderdelen tijdens deze work out. Elke training wordt een uitdaging door het gebruik van onder andere TRX, evenwichtsballen, springboxen, kettlebells en bodypump materialen. Fight Fitness biedt de garantie op spierpijn!

Wedstrijdgroep

De wedstrijdvechters van Fightmasters zijn actief op evenementen in binnen- en buitenland

Personal training

Wil je afvallen, juist spiermassa opbouwen, een betere (spier)conditie krijgen of je sport specifieke prestaties verbeteren? Bij Fightmasters word je begeleid en gemotiveerd om je doelstellingen te bereiken. Met de combinatie van kickboksen en krachttraining bereik je op korte termijn mooie resultaten. Bekijk een informatieve video over onze personal trainingen hier.

Bent u geïnteresseerd in een 1 op 1 training met personal trainer Treffel Veerkamp? Neem dan contact op via info@fightmasters.nl.

Bedrijfskickboksen

Iedereen weet tegenwoordig wel het belang van sporten. Regelmatig bewegen is echt ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat we kunnen afvallen en het is ook beter voor ons lichaam én onze geest. Het Bedrijfsleven begint steeds meer in te zien hoe belangrijk en leuk sport kan zijn. Aangezien niet elk bedrijf de gelegenheid heeft voor een eigen sportruimte biedt Fightmasters de mogelijkheid om een uur te komen trainen. Onder begeleiding van één van de ervaren trainers kunt u met het hele bedrijf bij ons terecht voor verschillende soorten work outs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fightmasters.nl.

Fit & Fun 4 Kids

Speciaal voor kinderen in de buitenschoolse opvang biedt Fightmasters een uitdagend programma aan waarin sport en spel samen komen. Door een diversiteit aan activiteiten zijn de kinderen, onder professionele begeleiding, op een speelse manier in beweging. Er is een afwisselend en aantrekkelijk aanbod waarbij plezier, enthousiasme en ook het groeien in sociale omgang centraal staan. Wilt u de kinderen in uw opvang met een speels en uitdagend programma in beweging brengen?