Kickboksen kids/hummels

Kickboksen kids/hummels is dé training voor kinderen van 5 t/m 7 jaar oud.

Een les waar spelenderwijs kennis wordt gemaakt met de leuke sport die kickboksen is!

Schrijf hier uw zoon of dochter in voor een gratis proefles! Is uw zoon of dochter 4 jaar? Dan is hij/zij ook welkom voor een proefles. Aan de hand daarvan beslist te trainer of het wel of niet te vroeg is om deel te nemen aan de les. Deze les wordt verzorgd door Harold.

Kickboksen jeugd

Deze groep is onderverdeeld in een recreantengroep en een wedstrijdgroep

Deze training is uiteraard aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Trainer Harold: “ Discipline is belangrijk bij kickboksen, daar besteden we vanzelfsprekend aandacht aan. Kinderen kun je niet een uur lang uitsluitend laten kickboksen, daarom stoppen we veel spelelementen in onze training. Het leuke is dat je al op jonge leeftijd talent bij sommige kinderen ziet. Daar proberen we dan ook op in te haken. Soms laten we deze jonge talentjes meetrainen met de iets oudere groep om ze zo naar een hoger niveau te kunnen brengen.”

De jeugdgroep wordt begeleid door trainer Harold.

Fitboksen jeugd

Deze les is speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 14 jaar. De les bestaat voornamelijk uit bokszak training en er wordt niet gespard. De lessen worden verzorgd door Yashemine en Hamza, twee talentvolle wedstrijdvechters uit onze eigen kweekschool, die meerdere titels op hun naam hebben staan. Heb je interesse, of ken je iemand anders die dit leuk vindt?  Meld je dan aan voor een proefles.

Recreanten

Er is een recreanten groep voor beginnende en gevorderde kickboksers. Jong, oud, dames en heren.

Bij kickboksen voor recreanten wordt gevarieerd getraind. Wekelijks wordt er gewerkt aan technieken, (spier)conditie en/of sparren. Er wordt rekening gehouden met de capaciteiten van iedere individu en in principe uitsluitend op het lichaam gespard.

Wil je graag leren kickboksen? Of heb je al enkele jaren ervaring maar heb je niet de behoefte om met de wedstrijdgroep mee te trainen? Doe dan me met deze les onder leiding van Benito.

30+

De trainingen zijn voor zowel beginnende, als (meer) gevorderde kickboksers.

Deze groep is bedoeld voor iedereen van 30 jaar en ouder die wil kickboksen om fit te blijven en plezier te hebben tijdens de training. Alle aspecten van het kickboksen zoals techniek, kracht en (spier)conditie komen aan de orde. De lessen staan onder leiding van Benito en Treffel. Ben je 30+ en heb je altijd al willen kickboksen? Of heb je in het verleden aan kickboksen gedaan en wil je de draad weer oppakken? Kom dan langs en draai een gratis proefles mee!

Fitboksen

Fitboksen is voor iedereen van alle leeftijden die graag fit wil worden of blijven.

Deze training is een work out voor het hele lichaam, verzorgd door Harold en Gail. De lessen bestaan uit kickboksen op de bokszak. Daarom zie je in een kort tijdsbestek resultaten qua (spier)conditie, kracht en uithoudingsvermogen. In één uur trainen komen alle spiergroepen aan bod. Door het kracht- en intervalaspect bereikt het lichaam snel een hele hoge vetverbranding. De training is geschikt voor eenieder; mannen en vrouwen, jong en oud! Tijdens de work out wordt met gerichte oefeningen gewerkt zodat het resultaat optimaal is. Je wordt weerbaarder en je zelfvertrouwen neemt toe.

Fight Fitness

Fight Fitness is een training voor iedereen die fit wil worden of blijven.

Wil je je conditie verbeteren, enkele kilo’s eraf, een strakker figuur of heb je gewoon zin om een uur hard te trainen? Dan is de les Fight Fitness zeker wat voor jou. Tijdens deze training ligt de nadruk op kracht en (spier)conditie. Figuurverbetering en vetverbranding zijn belangrijke onderdelen tijdens deze work out, gegeven door Treffel of Gail. Elke training wordt een uitdaging door het gebruik van onder andere TRX, evenwichtsballen, springboxen, kettlebells en bodypump materialen. Fight Fitness biedt de garantie op spierpijn!

Wedstrijdgroep

Voor gedisciplineerde topvechters bieden wij trainingen op hoog niveau met als doel alle vechters continu mentaal en fysiek fit te houden voor de wedstrijden. We focussen op conditie, kracht en technieken. De lessen worden verzorgd onder vakkundige leiding van Harold, Treffel en Benito. De wedstrijdvechters van Fightmasters zijn actief op diverse evenementen in binnen- en buitenland.

Personal training

Wil je afvallen, juist spiermassa opbouwen, een betere (spier)conditie krijgen of je sport specifieke prestaties verbeteren? Bij Fightmasters word je begeleid en gemotiveerd om jouw doelstellingen te bereiken. Met de combinatie van kickboksen en krachttraining bereik je op korte termijn mooie resultaten. Bekijk onze video over personal training hier. De personal training wordt gegeven door Treffel of Benito.

Ben je geïnteresseerd in 1 op 1 training of samen met een vriend(in), partner, kennis, buurman of misschien wel je oude trainingsmaatje? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen contact met je op.

Bedrijfskickboksen

Iedereen kent tegenwoordig wel het belang van sporten. Regelmatig bewegen is echt ontzettend belangrijk. Het is beter voor ons lichaam én onze geest en het zorgt ervoor dat we kunnen afvallen. Het bedrijfsleven ziet steeds meer in hoe belangrijk en leuk sport kan zijn. Aangezien niet elk bedrijf de ruimte heeft voor een eigen sportruimte, biedt Fightmasters de mogelijkheid om hier te komen trainen. Onder begeleiding van één van onze ervaren trainers kunt u met het hele bedrijf bij ons terecht voor verschillende soorten work outs. De invulling en frequentie worden afgestemd op uw wensen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fightmasters.nl.